Reflektivní setkání WANDA pro účastníky základního kurzu ZAS pro MŠ 1. část – LŠ Pardubice 2024

Nejbližší termíny

Je nám líto, ale momentálně nejsou pro tento kurz žádné vypsané termíny. Pokud máte o kurz zájem, kontaktujte nás prosím.

Detail: Wanda je skupinová reflektivní metoda pro pedagogické týmy, která umožňuje účastníkům řešit problémy každodenní pedagogické praxe a která nabízí bezpečný způsob kolegiální podpory. Setkání je určeno účastníkům 1. části základního kurzu pro MŠ Letní školy Pardubice. Přihlásit se můžete na jeden ze tří termínů, které jsou ­vypsané pro vaši skupinu, a to buď 7. 10., nebo 16. 10., nebo 24. 10. (viz další nabídku na e-shopu). Na setkání budete moci sdílet a reflektovat situace ze své praxe, se kterými jste se setkali při zavádění programu Začít spolu. Link na setkání obdržíte e-mailem 3 dny před setkáním.

Cena: zdarma (cena za WANDU je zahrnuta do celkové ceny za LŠ)

Kontaktní osoba: Lucie Maršálková,  lucie.marsalkova@sbscr.cz

Více o Wandě: https://1url.cz/v1e3Dhttps://www.youtube.com/watch?v=NdkEGDqZKIY&t=6s.

Facilitátoři: Petra Vallin, Petra Rakoušová

Lektoři

Mgr. Petra Rakoušová
Vystudovala učitelství pro 1.stupeň ZŠ na Technické univerzitě v Liberci, speciální pedagogiku na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích. V MŠ a ZŠ Sluníčko v Turnově zavedla program Začít spolu v roce 2015. Na Začít spolu jí baví rozmanitost jakou se děti rozvíjí dle svých možností a potřeb.
Zobrazit více
PhDr. Petra Vallin, Ph.D.
Vystudovala Učitelství pro 1. stupeň se specializací angličtina, kterou pak 10 let vyučovala. Aktuálně se věnuje lektorování seminářů a workshopů o inovacích ve vzdělávání a koordinaci rozvojových projektů. Na Pedagogické fakultě UK vyučuje několik kurzů pro zahraniční studenty, podílí se na tandemové výuce didaktiky 1. stupně ZŠ a je zapojena do dvou projektů: Zavádění formativního hodnocení na ZŠ a SPIN – Spolupráce a inovace, jehož cílem je především větší propojení teorie a praxe v přípravě budoucích učitelů. Působí jako metodik a lektor CLIL. Je spoluautorkou publikace CLIL: Inovativní přístup nejen k výuce cizích jazyků.
Zobrazit více

Rezervace termínu

Volná místa na tento kurz již bohužel nejsou k dispozici. Pokud máte o kurz zájem, kontaktujte nás prosím.